7db(1-7mm)standard ER11 collet Chuck a főorsó motor/gravírozás/Marás/Csiszolás/Unalmas/Fúrás/Megérinti A4

Rendelkezésre állás: Készleten

Ft4 635

Új termék

Oszd meg a közösségi média

Ez az ajánlat a készlet ER11 patronok 7db-ból 1mm, hogy 7mm a marók Kifizetés: a) .Nem fogadja el a PayPal, a fizetési módszer. b) .a hitelkártya. c) .Értékeljük, azonnali fizetéssel, várom, hogy a vállalat a jövőben. Fizetett elem fog benyújtani, anélkül, hogy megkapta a fizetési 7 napon belül a tőzsdei véget ért.

Szállítás: 1.Az Amerikai Egyesült Államokban .hajó a tételeket a USPS egy napon belül, illetve az ajánlat nyomon követési számot azonnal, szállítási idő 9-12 munkanap ;

2.Európa ország más ország ,akkor a hajó a tételek a postai szolgáltatás a nyomon követési számot azonnal. Szállítási idő: 15-25 munkanap lesz érkezés függ helyét.

Visszatérési politika: 100% Elégedettség Garantált. Ha nem tetszik ez a tétel, akkor vissza minket, mi visszafizetjük a pénzét.Mielőtt a returnng,kérjük lépjen kapcsolatba velünk.

Visszajelzés: Szeretnénk ajánlatot, a 100% - ig elégedett a vásárlás!Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, ha bármilyen más kérdése,mielőtt elhagyja visszajelzést, válaszolni fogunk, hogy minél előbb. Nemzetközi Vásárlók.Kérjük, Vegye Figyelembe:

a)majd adja meg, hogy alacsony a termék értékét a szállítási számlát, így talán nem import adók, vagy csak nagyon keveset.

b) a vám, adók, díjak nem szerepelnek a tétel ára

vagy szállítási díjat. Ezek a díjak a vevő felelőssége.

c) Kérjük, ellenőrizze az ország vámhivatal meghatározni, hogy mi ezeket a további költségek előtt licitálás/vásárlás.

Köszönöm szépen!

Csomag Méret 15cm x 15cm x 10cm (5.91in x 5.91in x 3.94in)
Készülék Típus darab
Csomag Súlya 0.5kg (1.10lb.)
Tömeg
Alkalmazás Marószerszám
Származási hely Zhejiang, Kína (Kontinens)
Anyag
Magasság
Modell Száma ER11
Külső átmérő
Csomagolási Méret

Írd meg véleményed

7db(1-7mm)standard ER11 collet Chuck a főorsó motor/gravírozás/Marás/Csiszolás/Unalmas/Fúrás/Megérinti A4

7db(1-7mm)standard ER11 collet Chuck a főorsó motor/gravírozás/Marás/Csiszolás/Unalmas/Fúrás/Megérinti A4

Ez az ajánlat a készlet ER11 patronok 7db-ból 1mm, hogy 7mm a marók Kifizetés: a) .Nem fogadja el a PayPal, a fizetési módszer. b) .a hitelkártya. c) .Értékeljük, azonnali fizetéssel, várom, hogy a vállalat a jövőben. Fizetett elem fog benyújtani, anélkül, hogy megkapta a fizetési 7 napon belül a tőzsdei véget ért. Szállítás: 1.Az Amerikai Egyesült Államokban .hajó a tételeket a

Írd meg véleményed

Ingyenes Szállítás Rendelkezésre!

Kapcsolódó termékek