PR10-E US15A power meter / home teljesítmény mérés aljzat/ watt méter/2.4 inch TFT színes LCD/0.5 FS/0.1~3750w

Rendelkezésre állás: Készleten

Ft13 252

Új termék

Oszd meg a közösségi média

Ez a termék link a modell PR10-E US15A

A Termék Áttekintése

PR10 Hatalom Készülék jelenik meg a 2,4 hüvelykes TFT színes LCD-kijelző, valamint a mérési különböző elektromos berendezések hatalom, hatalmi tényező, feszültség, áram, frekvencia, összesített villamosenergia-fogyasztás, felhalmozott villanyszámla, összesített villamosenergia-idő, egy lövés villamosenergia-fogyasztás, egy lövés villanyszámla, majd egy lövés villamosenergia-idő. Napi használat a villamos energia, valamint villamos energia bill rögzítésre kerül, láthatjuk a tulajdonába vagy listát a történelmi feljegyzések. PR10 alkalmas a mérési, valamint monitor energiafogyasztás a háztartásban, a gyárban, az irodában, illetve más esetekben is használható, hogy áramot, vagy kapcsolja ki a különböző elektromos berendezések megfelelően a beállítást.

Fő Jellemzők:

l A teljes digitális művelet, valamint az irányítást.

l a 2,4 hüvelykes true color TFT LCD kijelző.

l 0.5 FS - szint mérési pontosság.

l Kínai, angol UI szabadon választott.

l 16 pénzegység lehet beállítani, szabadon.

l Négy művelet gombok.

l Időpont állítható be, 5 dátum formátumok támogatottak.

l Után erő, a kimeneti lehet állítani, hogy az automatikus bekapcsolás, nincs áram, vagy fenntartani a működő állam az utolsó munkanapon.

l Teljesítmény statisztikák két típusa van: az összesített villamosenergia-egy lövés, villamosenergia -, egy lövés villamosenergia-lehet tiszta, kényelmes, a mérés az elektromos töltések, bizonyos helyzetekben.

l három fő kijelző oldalak: az áttekintés oldalon, az egyetlen lövés, elektromos oldal valós idejű elektromos paraméterek oldalon, az alapértelmezett oldal áttekintése oldal, a felhasználók nyomja meg a " "gombot a különböző megjelenítési oldal;

l Automatikus felvétel történelmi adat, amely a felülvizsgálat formájában egy lista vagy táblázat, meg lehet tárolni maximum 30 év.

l Felelős az árak be lehet állítani, hogy 4 tizedes jegyig, a tizedes helyek száma állítható szabadon, támogatja a 8 alkalom szakaszok sub számlázási funkció, könnyen használható, a maximális terhelés a számlázási alkalommal.

l 9 időzítő, két fejlett időzítő, amely lehet beállítani, hogy a készülék be-vagy kapcsolja ki a tápegységet a pontos időt a "nem ismétlődő", "mindennapi", "munkanapon" vagy a "weekend", illetve más, 7 időzítő általános időzítő állítható be, hogy nyissa ki vagy csukja be a tápegység a bizonyos idő egy nap.

l van, ébresztés funkció beállítható úgy, hogy riasztást, ha a feszültség, áram, teljesítmény, vagy a hőmérséklet meghaladja a riasztási beállítások.

l van kimeneti védelem funkció beállítható úgy, hogy vágja le a tápegység, amikor a feszültség, áram, teljesítmény, vagy a hőmérséklet meghaladja a kimeneti védelem érték. A "Launch túlterhelés" módban lehet beállítani, ha az áram 2A, vagy meghaladja. Nem aktuális, illetve a teljesítmény észlelése, hogy meghaladja a beállítást, vagy nem 15 másodpercen belül, amikor a "Launch túlterhelés" van jelölve. Ez is automatikus helyreállítási funkció. Ha az "Auto Recovery" be van jelölve, ha a gép be kimenet védelmi mód, 1 perccel később a tápfeszültség be automatikusan, ha az áram, feszültség, áram vagy a hőmérséklet meghaladja a kimeneti védelem értékét, majd indítsa újra a kimeneti védelem megint, valamint a tápegység nem lesz kapcsolva.

l energiatakarékos beállítás: beállítható, hogy kapcsolja ki a képernyő automatikusan, anélkül, hogy a művelet 1 perc, 5 perc vagy 10 perc, az is beállítható, hogy ne kapcsolja ki a képernyőt. A mérési funkció továbbra is, miután a képernyő zárva van, nyomjuk meg bármelyik gombot, hogy kapcsolja be a képernyőt.

l A teljes energiafogyasztás, valamint a történelmi rekordokat lehet törölni, vagy a gyári visszaállítása a rendszer beállítása oldal.

l Teljesítmény felbontás kapcsoló automatikusan szerint a mérési eredményeket, amikor kevesebb, mint 100W ez a kijelző két tizedesjegy pontossággal, ha nagyobb, mint a 100W jelennek meg egy tizedes, amikor nagyobb, mint 1000W nincs decimális kijelzés.

l tartományban tipp.

l Kis méret, szép megjelenésű, könnyen hordozható, alkalmas minden típusú elektromos berendezések mérésére.

Funkció Listák

Funkció

Funkció

Funkció

Teljesítmény Mérése

Idő, Dátum Kijelzés

2 Speciális Időzítő

Feszültség Mérő

Öt Dátum Formátum

7 Általános Időzítő

Jelenlegi Mérési

A Történelem Rekord

Időpont Beállítása

Teljesítménytényező Mérő

Felvétel Nézet Éves Diagramok

Riasztó

Frekvencia Mérés

Készülék Típus darab
Csomag Méret 16cm x 9cm x 12cm (6.30in x 3.54in x 4.72in)
Csomag Súlya 0.5kg (1.10lb.)
DIY Kellékek Elektromos
Márka Név ZHURUI
Mérési Feszültség Tartomány AC85V~AC265V
Modell Száma PR10-E
Méretek 125mmx79mmx38.5mm
Pontossági Osztály 0.5%
Mérési Áram Tartomány 0~15A
Működési Hőmérséklet 0~40

Írd meg véleményed

PR10-E US15A power meter / home teljesítmény mérés aljzat/ watt méter/2.4 inch TFT színes LCD/0.5 FS/0.1~3750w

PR10-E US15A power meter / home teljesítmény mérés aljzat/ watt méter/2.4 inch TFT színes LCD/0.5 FS/0.1~3750w

Ez a termék link a modell PR10-E US15A A Termék Áttekintése PR10 Hatalom Készülék jelenik meg a 2,4 hüvelykes TFT színes LCD-kijelző, valamint a mérési különböző elektromos berendezések hatalom, hatalmi tényező, feszültség, áram, frekvencia, összesített villamosenergia-fogyasztás, felhalmozott villanyszámla, összesített villamosenergia-idő, egy lövés villamosenergia-fogyasztás,

Írd meg véleményed

Ingyenes Szállítás Rendelkezésre!

Kapcsolódó termékek