Skyline Danny Weiser közeli utca színpadon úszó trükköt szakmai levitáció mágikus termékek trükkök / nagykereskedelmi

Rendelkezésre állás: Készleten

Ft3 272

Új termék

Oszd meg a közösségi média

Leírás:

"Összességében egy nagyon vizuális helyreállítása. Ez valami, amit adhat, hogy a rendszeres fedélzeten, majd hajtsa végre bármikor alatt a legtöbb sétálnak feltételek." -Paul Romhany, *Vélemények Eltűnik Magazin A néző kiválaszt egy kártyát. Tépd le a sarokba, mutatják, hogy mindkét oldalán a fennmaradó kártyát, majd az egy szempillantás alatt a kártya varázslatos módon felújított!

Által létrehozott Danny Weiser, Skyline egy hihetetlenül könnyű, illetve-a-arcán a hatást, amit el lehet végezni, így számos különböző módon. Danny azt tanítja, hogyan kell használni a mellékelt kézzel készített trükk aztán elmerül több előadások - köztük az egyik, hogy elhagyja őket, egy lehetetlen videót a saját mobiltelefon!

Skyline tökéletes szinte bármilyen környezetben, a közel-akár a színpadon, s nagy részére minden képzettségi szinten, mert ez gyakorlatilag önálló munka! Magában foglalja a Kézzel készített Kerékpár Trükk Easy-to-do Ultra Vizuális Több Rutin & Ötletek Bónusz Sarokban, hogy Lehetetlen Helyen Hatás

Bocs ,Most Kína Egyéni biztonsági ellenőrzés nem tudja átadni a DVD-t,így most nem tudjuk közzétenni DVD külföldi, megadja a használati online Shipping & Kezelése: a Parancs általában szállított belül 1-7 munkanap után a visszaigazolást. Gazdasági légipostai nagyon lassan, de talán elveszett a postán ,ha érdekel , ne válasszon China Post, Légiposta, vagy a vatera piacterén Normál Szállítás. Ez körülbelül 10-60 napon belül érkezik, attól függően, hogy a hely. Általában a tranzit idő változhat legjobb becsült de nem garantált. Ha nem a poszt után 60 napon küldtünk neked ,megnyitja a vita fog teljes visszatérítést(kivéve gazdasági air mail). Bízzon bennünk, mi biztosítja a legjobb szolgáltatást őszinte a hozzáállás. A vásárlók kell fizetni a Szállítási költség újra reshipping a tétel (kivéve a rossz vevő címe írta nekünk) Szelíd Emlékeztető: Kérjük, ne feledje, hogy hagyjon minket egy POZITÍV VISSZAJELZÉST, S MIND az ÖT CSILLAG MÉRTÉKE, ha elégedett vagy a termékek, szolgáltatások. De boldogok vagyunk, hogy hagyjuk, hogy egy pozitív visszajelzés is! Ha nem elégedett a vásárlás,akkor KÉRJÜK lépjen velünk kapcsolatba először a meg fogjuk válaszolni, hogy a problémákat a lehető leghamarabb! A pozitív Visszajelzések pedig Mind az Öt Csillag Arány nagyon fontos számunkra, kérjük, lépjen kapcsolatba az oldja meg a problémát, mielőtt elment semleges vagy negatív visszajelzéseket. Mindig tudunk rendezni minden probléma békés úton rendezzék négyszemközt. Köszönöm!!!

eladjuk a trükk, valamint Utasításokat videó a neten

Készülék Típus darab
Csomag Súlya 0.1kg (0.22lb.)
Csomag Méret 10cm x 7cm x 3cm (3.94in x 2.76in x 1.18in)
Súly (kg)
Az Utasításokat Igen
Figyelmeztetés eladjuk a trükk, valamint Utasításokat videó a neten
Márka Név Mágikus Kocka
Méretek
Méret One Size
Jellemzők Kezdő,Utca,Úszó,Professzionális,Könnyű
Teljesítmény Formában Bűvész trükkök
Korosztály 8-11 Év,12-15 Év,A Felnőttek
Modell Száma Skyline
Anyag Papír
Kategóriák
A nemek közötti Unisex
Származási hely Peking, Kína (Kontinens)
Típus kártya
Termék Kód

Írd meg véleményed

Skyline Danny Weiser közeli utca színpadon úszó trükköt szakmai levitáció mágikus termékek trükkök / nagykereskedelmi

Skyline Danny Weiser közeli utca színpadon úszó trükköt szakmai levitáció mágikus termékek trükkök / nagykereskedelmi

Leírás: Összességében egy nagyon vizuális helyreállítása. Ez valami, amit adhat, hogy a rendszeres fedélzeten, majd hajtsa végre bármikor alatt a legtöbb sétálnak feltételek. -Paul Romhany, *Vélemények Eltűnik Magazin A néző kiválaszt egy kártyát. Tépd le a sarokba, mutatják, hogy mindkét oldalán a fennmaradó kártyát, majd az egy szempillantás alatt a kártya varázslatos módon

Írd meg véleményed

Ingyenes Szállítás Rendelkezésre!

Kapcsolódó termékek