Új DC 24V 9 v-os 12 v-os Vezeték nélküli Távirányító Kapcsoló Teleswitch 1 Csatornás Vezeték nélküli Távirányító Kapcsoló Jeladó Vevő

Rendelkezésre állás: Készleten

Ft3 814

Ft4 238

-10 %

Új termék

Oszd meg a közösségi média

Alkalmazás: A termék széles körben használják a távirányító kapcsoló, távirányító a szivattyú ki-távirányító gép, meg nem is, távirányító motor pozitív, mind a negatív, távirányító csatlakozó, távirányító LED, távirányító, audio, távirányító elektromos ajtó, távirányító, garázskapu, távoli behúzható ajtót, távirányító függöny, riasztás fogadó, riasztó,távirányító motorkerékpár,távirányító elektromos autó,távirányító, MP3,távirányító, világítás, távvezérlő autók biztonsági, illetve más, a polgári, mind az ipari támogató távoli területeken, az előnyöket egyszerű megfelelő, biztonságos, megbízható, a módosítás a kiegészítő termékeket.

Vezeték nélküli Távirányító Kapcsoló 2Receiver Testület & 1Transmitter Távirányító

Csomagolási listát:

2x Vevő

1 x Jeladó (Elem nem tartalmazza)

Az alapértelmezett küldeni 315Mhz, ha kell, 433Mhz pls habozzon kapcsolatba eladó

Tulajdonságok:

1.Adó

Működési Feszültség: DC12V

Üzemi Áram: 6MA

Működési Frekvencia: 315 MHz/433MHZ (Alapértelmezett 315 MHz)

Frekvencia Távolság: 0-150m

(kérjük, vegye figyelembe, hogy az ideális távolság, anélkül, hogy bármilyen blokk, valamint jel zavarja , akkor bukik körülbelül 10% -50% - val a blokk, illetve interferencia ).

Kódolás: Fix kód, a tanulás kód, gördülő kód

2.Vevő

Csatorna: 1KRÓN

Dekódolni: a Tanulás kód (jog/Nem-Reteszelt .inter-lock/Reteszelt )

Üzemi Feszültség: DC12V

Kimeneti Áram: 10A

Névleges terhelhetőség:10A 250VAC / 10A 125VAC

10A 30VDC / 10A 28VDC

Vevő Érzékenysége: -105dBm

Üzemi hőmérséklet : -40\\'C - +80\\'C

Méret : 55*30*18mm

Munka - /kimeneti mód:

Jog/Nem Reteszelt: Nyomja meg az egyik gombot Dolgozik /A. Lazítsa meg az ujját azonos gomb Stop/LE. Egy csatornás kapcsoló kell egy gomb távirányító.

Self -lock/Self-Reteszelt: Nyomja meg az egyik gombot egy ideje dolgozik/A. Nyomja meg ugyanazt a gombot a stop/LE. Egy csatornás kapcsoló kell egy gomb távirányító.

Inter-lock /Reteszelt: Nyomja meg az egyik gombot dolgozik/A, nyomja meg a másik gombot a stop/LE. Egy csatornás kapcsoló kell, 2 gomb távirányító.

Megjegyzés:ezt az elemet nem lehet beállítani, hogy az ütközési.

Tanulási Módszer: Bemeneti teljesítmény a Vevő .Nyomja meg a Tanulási Gombot, amíg a Led-jelzőfény. Majd nyomja meg az adó, a Led kijelző flash gyorsan, ez azt jelenti, tanulás, sikeresen. Elszámolási Kód: Tartás nyomja meg a Tanulási Gombját, amíg a vevő LED-kijelző, flash gyorsan, ez azt jelenti, hogy a kód már sikeresen törölve. Kérjük, vegye figyelembe, hogy :

Itt van a 2*1KRÓN 1*1button távirányító. Kiválaszthatja, hogy az összes működő módja, hogy lehet választani, akkor jobb, ha választani a Jog vagy önálló zár, így a gombok használták .

Kérlek, mondd el nekünk, mi kimeneti állami akarsz után a megrendelés, vagy mi lesz a hajó, mint alapértelmezett "Pillanatnyi (jog)". Meg lehet változtatni a Hegesztés Helyszíni Forrasztással.

Szállítási Költség: ha bármilyen szállítási express(például:DHL,EMS,Fedex ),kérjük, lépjen kapcsolatba velünk először,adunk néhány kedvezmény.

Csomag Méret 14cm x 12cm x 10cm (5.51in x 4.72in x 3.94in)
Csomag Súlya 0.25kg (0.55lb.)
Készülék Típus darab
Kapcsoló Típusa Távirányító
Modell Száma SKU6856
Gyakorisága 315/433MHZ
Elem Típusa Kapcsolók
Jellemzők Vezeték nélküli távirányító Kapcsoló
Márka Név MITI
Távoli Távolság 0-150M
tanúsítási CCC
Garancia 1
Csatorna 1KRÓN
Anyag Műanyag
szín DC12V 433MHZ, DC12V 315MHZ, DC9V 315MHZ, DC9V 433MHZ, DC24V315MHZ, DC24V433MHZ

Írd meg véleményed

Új DC 24V 9 v-os 12 v-os Vezeték nélküli Távirányító Kapcsoló Teleswitch 1 Csatornás Vezeték nélküli Távirányító Kapcsoló Jeladó Vevő

Új DC 24V 9 v-os 12 v-os Vezeték nélküli Távirányító Kapcsoló Teleswitch 1 Csatornás Vezeték nélküli Távirányító Kapcsoló Jeladó Vevő

Alkalmazás: A termék széles körben használják a távirányító kapcsoló, távirányító a szivattyú ki-távirányító gép, meg nem is, távirányító motor pozitív, mind a negatív, távirányító csatlakozó, távirányító LED, távirányító, audio, távirányító elektromos ajtó, távirányító, garázskapu, távoli behúzható ajtót, távirányító függöny, riasztás fogadó, riasztó,távirányító

Írd meg véleményed

Ingyenes Szállítás Rendelkezésre!

Kapcsolódó termékek