HeyModel Sejt meiotikus folyamat demonstrációs modell

Rendelkezésre állás: Készleten

Ft144 300

Új termék

Oszd meg a közösségi média

Termék Jellemzők:

1. Anyaga: PVC, Utánzás az emberi test felépítése.

2. Anyag:Rozsdamentes acél penész -, alkatrész -, illetve tartós .

Körülbelül HeyModel:

HeyModel Orvosi Tech Csoport 1993-ban alakult. Jelenleg a marketing center a Shanghai kiterjed 1500 négyzetméter, valamint a termelési bázis high-tech fejlődő területre is kiterjed több mint tízezer négyzetméter. Heymodel alakult, hogy egy high-tech vállalkozás, a saját kutatás-fejlesztés, termelés, értékesítés, szolgáltatás rendszer.

HeyModel termék kiterjed 9 sorozat, több mint 1000 faj, pl.: orvosi vészhelyzet, diagnózis, klinika, idősek, nők, csecsemő, anatómia, hagyományos Kínai orvoslás, stomatology, valamint példány szakasz.Mivel a Nemzetközi Kereskedelmi Minisztérium 2005-ben létrehozott, termékeket exportált közel 80 országok, illetve régiók, többször nyerte a licitet, az Egyesült Nemzetek szervezete.

HeyModel is elismerte a nemzetközi piacon, de nem a becsület Kína számára. Szeretnénk együttműködni a régi, mind az új barátok otthon s a külföldön, hogy dolgozzon ki kéz a kézben. Mi minden erőfeszítést meg fog tenni, hogy szolgálja az orvosi oktatást, illetve, hogy még több kiemelkedő hozzájárulás az emberi egészségre.

Csomag Méret 20cm x 15cm x 7cm (7.87in x 5.91in x 2.76in)
Csomag Súlya 1.0kg (2.20lb.)
Készülék Típus darab
Anyag PVC
Modell HM-021232
szín Fehér
Csomag testre szabott
Méret 1
Feszültség 110v
Nettó tömeg 1KG
Név Cella meiotikus folyamat demonstrációs modell
Márka Név heymodel
Modell Száma HM-021232

Írd meg véleményed

HeyModel Sejt meiotikus folyamat demonstrációs modell

HeyModel Sejt meiotikus folyamat demonstrációs modell

Termék Jellemzők: 1. Anyaga: PVC, Utánzás az emberi test felépítése. 2. Anyag:Rozsdamentes acél penész -, alkatrész -, illetve tartós . Körülbelül HeyModel: HeyModel Orvosi Tech Csoport 1993-ban alakult. Jelenleg a marketing center a Shanghai kiterjed 1500 négyzetméter, valamint a termelési bázis high-tech fejlődő területre is kiterjed több mint tízezer négyzetméter.

Írd meg véleményed

Ingyenes Szállítás Rendelkezésre!

Kapcsolódó termékek