PMMA/ Akril Alkatrészek/ Injekció Penész/ Műanyag Injekciós Alkatrészek

Rendelkezésre állás: Készleten

Ft29 449

Új termék

Oszd meg a közösségi média

Figyelem :

Kérjük, ne fizessen mielőtt árajánlatot .A képen feltüntetett árak csak a kiállítás, valamint a kijelző a termelés .Ezért kérjük, hogy küldjön nekünk 3D-s rajz STL/IGS/STP fájlt, majd a termék leírása. Van a bűvös, hogy belőle valódi termékeket,majd adunk egy árajánlatot .Ha bármilyen kérdése van,kérjük, forduljon hozzánk e-mailben .

A gyári áttekintés:

CNC Megmunkálási folyamat a fém alkatrészek :

Auto-CNC eszterga részből áll:

Meghalni-casting penész:

Meghalni-öntvény öntvény alkatrészek:

Bélyegzés a penész:

Bélyegzés öntvény alkatrészek:

CNC megmunkálási folyamat, a műanyag részek:

Stereolithography(SLA/SLS Nyomtatási folyamat):

Műanyag injekciós penész:

Fröccsöntő részből áll:

NYÁK Gyártás szolgáltatás:

Secoundary művelet:

Utolsó szerelési szolgáltatás:

Minőség-ellenőrzés :

Mi az a 3D-s nyomtatási folyamat ?

Slimilar, hogy polyjet mátrix nyomtatás, sztereolitográfia additív gyártási folyamat, amely segítségével a kombináció

a gyanta, valamint UV lézer építeni prototípusok egy réteget egyszerre. A CAD modell szolgáltatja az adatokat a lézer

trace minden keresztmetszet a felszínen a folyékony gyanta. Az UV lézer majd felmelegíti a gyanta, hogy egy állam megszilárdulása,

fixáló ez a réteg alatt. Után egy réteg befejeződött, a build tálca platform leszáll tehát egy új műgyanta lehet alkalmazni. Miután a fordítás befejeződött, az a rész, aztán elmerül kémiai fürdő eltávolítása

a felesleges gyanta. Az utolsó lépés a stereolithography a folyamatnak a része, hogy gyógyítható, az UV-sütő.

Az SLA nyomdagépek :

Az SLS nyomdagépek:

Mi CNC megmunkálási folyamat ?

CNC Megmunkálási folyamat használják a feldolgozóipari ágazat, amely magában foglalja a számítógép használatát, hogy ellenőrizzék szerszámgép. Eszközök ellenőrzött módon tartalmazza eszterga, mills, útválasztók, illetve csiszolók. A CNC CNC Megmunkáló áll a Számítógép-Numerikus vezérlésű.

A felszínen úgy tűnhet, mint egy normál PC ellenőrzi a gépek, de a számítógép egyedi szoftver vezérlő konzol, amit igazán beállítja a rendszer külön használja a CNC megmunkálás.

Alatt CNC Megmunkálás, szerszámgép funkciót numerikus vezérlésű. Egy számítógépes program testre szabott egy objektumot, a gépek vannak programozva, a CNC megmunkáló nyelv (az úgynevezett G-kód), amely lényegében irányítja az összes olyan szolgáltatásokat kínál, mint előtolás, koordináció, hely, majd a sebesség. CNC megmunkálás, a számítógép-ellenőrzési pontos helymeghatározás sebesség. CNC megmunkáló használt gyártási mind a fém, illetve műanyag alkatrészek.

Először egy CAD rajz létre (akár 2D-s vagy 3D-s), majd egy kód jön létre, hogy a CNC gépet, meg fogja érteni. A program töltött, végre egy szolgáltató fut egy teszt a program, hogy ne legyenek problémák. Ez a próbaüzem a továbbiakban a "vágás levegőt" ez egy fontos lépés, mert bármilyen hibát, a sebesség, a szerszám pozícióját azt eredményezheti, hogy egy lekapart rész, vagy egy sérült gép.

Sok előnye, hogy segítségével CNC Megmunkálás. A folyamat pontosabb, mint a kézi megmunkálás, meg lehet ismételni, pontosan ugyanazon a módon újra meg újra. Mert a pontosság lehetséges, CNC Megmunkálás, ez a folyamat képes összetett alakzatok, hogy szinte lehetetlen elérni a kézi megmunkálás. CNC Megmunkálás előállításához használt a sok bonyolult háromdimenziós alakzatok. Ez azért van, mert ezek a tulajdonságok, hogy CNC Megmunkáló használják a munkát, hogy szükség van a magas szintű precizitás, vagy nagyon ismétlődő feladatok.

A CNC gép center műhely:

Az auto-CNC eszterga munka bolt:

Műanyag szerszámtartó/penész gyártási műhely:

A fröccsöntő műhely:

A fém bélyegzés műhely:

PCB Összeszerelési Folyamat Áttekintése:

A különböző fázisai, a PCB-összeszerelési folyamat, beleértve a hozzá forrasztani a beillesztés a táblát, vedd, ahol a komponensek, forrasztás, ellenőrzés, illetve vizsgálat. Ezek a folyamatok szükséges, meg kell ellenőrizni kell annak biztosítása érdekében, hogy a termék a legmagasabb minőségű előállítani. A PCB-összeszerelési folyamat az alábbiakban ismertetett feltételezi, hogy a felületre szerelhető alkatrészek használják, mint szinte az összes PCB közgyűlés manapság használ, felületre szerelhető technológia.

A PCBA Műhely:

Rólunk :

SMARTTECH a penész, a fröccsöntés ,CNC Megmunkálási folyamat,fém lyukasztó termék,NYÁK gyártás, valamint gyors prototípus gyártás cég, amely a HongKong ágak Shenzhen város DongGuan város. Cégünk piacorientált, Most vásárolni, sok 3D-s nyomtatási gép industy egy tapasztalt, elkötelezett munkatársak, hogy összpontosítson kínál különböző magas technológiák, folyamatok.

Készülék Típus darab
Csomag Súlya 1.0kg (2.20lb.)
Csomag Méret 25cm x 20cm x 15cm (9.84in x 7.87in x 5.91in)
Átfutási Idő 3-5nap
Modell Száma 123123
Anyag Vas-nikkel Ötvözet
elérhető fájl IGS/STL/STP ects
Mikro Megmunkálás vagy Nem Mikro-Megmunkálás
anyag képességek ABS,PC,PP,PE,PVC,Nylon ects
Felületi Kezelés per your requestment
Min tolerancia +-0.05mm
ipari felhasználás teszt tervezés előtt penész
Megmunkálási módszer CNC machining
Típus Fúrás, Marás
MOQ 1 db

Írd meg véleményed

PMMA/ Akril Alkatrészek/ Injekció Penész/ Műanyag Injekciós Alkatrészek

PMMA/ Akril Alkatrészek/ Injekció Penész/ Műanyag Injekciós Alkatrészek

Figyelem : Kérjük, ne fizessen mielőtt árajánlatot .A képen feltüntetett árak csak a kiállítás, valamint a kijelző a termelés .Ezért kérjük, hogy küldjön nekünk 3D-s rajz STL/IGS/STP fájlt, majd a termék leírása. Van a bűvös, hogy belőle valódi termékeket,majd adunk egy árajánlatot .Ha bármilyen kérdése van,kérjük, forduljon hozzánk e-mailben . A gyári áttekintés: CNC

Írd meg véleményed

Ingyenes Szállítás Rendelkezésre!

Kapcsolódó termékek