Octa-Core RAM 4G Android Illeszkedik a KIA Sportage 2016 2017 Autós DVD Lejátszó GPS Navigációs Rádió

Rendelkezésre állás: Készleten

Ft111 635

Ft58 604

--91 %

Új termék

Oszd meg a közösségi média

Canbus nem kötelező ,ha az autó eredeti erősítő .akkor kell venni .

4G RAM. ROM 32G Okta ,Rockchip PX5 Támogatja a kormánykerék vezérlő

Támogatja az összes lanuage

Beépített bluetooth kéz nélküli telefonálás. Telefonkönyv fuction(kiszerelés mobil támogatja a Bluetooth-kapcsolatok kimenet). Csatlakoztassa a telefont a fedélzeti DIAGNOSZTIKAI dongle egyszerre. A2DP Bluetooth zene(elérhető a mobil támogatnia kell a Bluetooth audio kimenet). Nem támogatja:a fájlátvitel,internet megosztás.

FM/AM/RDS Rádió kézi vagy Automatikus állomás keresés funkciót. Támogatja az RDS funkció. AM/FM rádió (AM 2 sáv,FM 3 sáv

Segítségével Könnyen Connect ALKALMAZÁSOK,akkor csatlakoztassa az android okostelefon, ez a készülék USB töltő kábel vagy Bluetooth-kapcsolaton.lehet tükör link a csatlakoztatott android okos telefon kijelző, például a főmenü,a fotókat/videókat,Online navigációs térképeket. azt is szabályozhatja, hogy a csatlakoztatott Android Okos Telefon, ez az egység.ez támogatja a legtöbb Android Okos Telefon. Iphone,használja a wifi kapcsolat,akkor a tükör a készülék,de nem lehet irányítani .

Támogatja a 3G/4G(támogatás WCDMA dongle ,csak a 3G jel),EX-WIFI, exteral tárolóeszköz.Beépített WIFI internet, könnyen letölthető térkép,zene -, video -, E-mail stb.

Tipp: 3G dongle nem is beleértve, javaslom, hogy megveszi az autót, dvd együtt.

Támogatás hátrameneti tükör, tükör vízszintesen,hátsó automatikusan adja meg a hátsó videót. Támogatja a radar kijelzőjén. Támogatja a biztonsági sáv(track kell adatot szolgáltatni, auto jegyzőkönyv). Tipp: ha kell, az egyetemes hátsó kamera szabad, mint ajándék , ha rend van, kérjük a megjegyzés ez a parancs.

Ez az egység telepítve van DAB játékos APP, csak csatlakoztassa a DAB+ - Box USB-porton keresztül, hogy használja a DAB+funkció. támogató bemenet digitális rádió program, majd érintse meg a műveletet.U nit az érintőképernyőn a keresés, majd a programok. Tipp:Nem beleértve a DAB+ DOBOZ,javaslom, hogy vegyél, az autós dvd együtt.

Támogatja a Digitális TV box, Könnyen telepíthető , hagyni, hogy a család élvezze a TV-bármikor. Támogatja a DVB-T, DVB-T2, ATSC, ISDB-T

Tipp: Nem tartalmazza a TV-készülék doboz , javaslom, hogy vegyél a kocsival együtt dvd

Támogatás Első DVR kamera.

Tipp: Nem tartalmazza DVR kamera, javaslom, hogy vegyél, az autós dvd együtt.

Pontosabb helymeghatározás, erősebb a GPS-jel, támogatja a különböző android térképek,térkép lehet futtatni a háttérben, hogy elérjék a zene, navigációs funkciók támogatása GPS dual zone funkció, az utasok továbbra is lejátszhatja a multimédiás, miközben a sofőr a navigációt. Támogatási térkép:google.itt.sygic.a tomtom.waze.az igo...... Tipp: Ha kell, a térképek , kérjük, a megjegyzés ez a parancs ,tudjuk, Beépített térképek ingyenes .

Támogatás OBD2 teszter.

Csatlakoztatható bluetooth-fedélzeti DIAGNOSZTIKAI lapolvasó eszköz, hogy használja ezt a funkciót. Tipp: Nem tartalmazza a fedélzeti DIAGNOSZTIKAI teszter , javaslom, hogy vegyél, az autós dvd együtt.

NEM vagyunk felelősek SEMMILYEN behozatali adó, egyéni díj, illetve vám-késleltetés .

Minden darab teljesen új, egyenesen a gyárból. Abban az esetben kap egy hibás elem, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba után 3 napon belül írja alá a számlát. Mi visszatérítjük, vagy cserélje ki.

Vissza követő 7 napon belül számlát lehet visszatérítés (kizárja a hajózási árufuvarozási)

Vissza számított 20 napon belül beérkezése után lehet cserélni.

Vissza számított 1 éven belül a vásárlás napjától lehet javítani.

Az ügyfelek felelőssége, hogy fizessem vissza postaköltséget, illetve a hajó a tételt vissza hozzánk. Küldjük vissza a költség.

Minden visszatér kell megerősítette a szolgáltatás után személyzet, nem vagyunk felelősek semmilyen vissza csomag, előzetes értesítés nélkül.

A nem hibás visszatér, ott lesz az adminisztrációs díj nem alkalmazandó.

EGY Év Gyári Garancia(a kiegészítők nem tartozék).

Jótállás érvényes, mint a:

(1) okozta Károk: az Indokolatlan viselni & könny, piszok, visszaélt, helytelen telepítés vagy művelet, hanyagság, baleset.

(2) Minden olyan kárért, amelyet a nem megfelelő csomagolás, amikor a vásárlók vissza az elemet minket.

(3) Ha az elem volt szétszerelt vagy javítását illetéktelen személy.

(1) .ha elégedett vagy a készülék,kérjük, adjon pozitív visszajelzést segíteni, hagyjon pár jó képet arról, hogy a

eszköz,valamint a kiváló működés video vagy a telepítés videót a DVD erősen ajánlott

(2) .Ha bármilyen gond van a készülék, miután a csomagot, akkor forduljon hozzám bármikor, igyekszünk a legjobb

Csomag Súlya 8.5kg (18.74lb.)
Csomag Méret 25cm x 25cm x 36cm (9.84in x 9.84in x 14.17in)
Készülék Típus darab
Din Dupla Din
RAM 4G
A Jármű Márka/Modell Kia
Feszültség 12V
Elem Súlya 8.5kg
WIFI Igen
Felület részletek
Márka Név Runningnav
Sportage-Év 2015
ROM 32g
OSD Nyelve Spanish,Norwegian,Portuguese,Indonesia,Arabic,Swedish,Japanese,Czech,Greek,Korean,Turkish,Finnish,French,Hungarian,Slovak,Thai,Malay,German,Romanian,Lithuanian,Latin,Filipino,Dutch,Irish,Italian,Hebrew,Russian,Hindi,Kínai (Egyszerűsített),Angol
Anyag Típusa részletek
Modell Neve 2
Kia Modell Sportage
Különleges Funkció Támogatja A Kormánykerék Vezérlő
Max Külső Memória 64g
Állásfoglalás 1024*600
Operációs Rendszer Android
Digitális Média Formátum JPEG,Mp3,Video-CD,Mp4,CD
Elem Méret részletek
Kijelző Méret 8"
Különleges Funkciók Érintőképernyő,Beépített GPS,TV,MP3 lejátszó,CD Lejátszó,Rádió Tuner,Mobil Telefon,Bluetooth,FM Transmitter
Áram 45w

Írd meg véleményed

Octa-Core RAM 4G Android Illeszkedik a KIA Sportage 2016 2017 Autós DVD Lejátszó GPS Navigációs Rádió

Octa-Core RAM 4G Android Illeszkedik a KIA Sportage 2016 2017 Autós DVD Lejátszó GPS Navigációs Rádió

Canbus nem kötelező ,ha az autó eredeti erősítő .akkor kell venni . 4G RAM. ROM 32G Okta ,Rockchip PX5 Támogatja a kormánykerék vezérlő Támogatja az összes lanuage Beépített bluetooth kéz nélküli telefonálás. Telefonkönyv fuction(kiszerelés mobil támogatja a Bluetooth-kapcsolatok kimenet). Csatlakoztassa a telefont a fedélzeti DIAGNOSZTIKAI dongle egyszerre. A2DP Bluetooth

Írd meg véleményed

Ingyenes Szállítás Rendelkezésre!

Kapcsolódó termékek