A nagy sebességű acél faipari szerszám,szerszámok faragott fa, Hosszúkás kör kaparó A1023 Fa Véső kereszt

Rendelkezésre állás: Készleten

Ft5 475

Ft5 887

-7 %

Új termék

Oszd meg a közösségi média

Téma: Név: Nagy sebességű acél szerszám, faipari Hosszúkás kör kaparó A1023 Anyag: W4Mo3Cr4V1HSS

HRC: 57-62

Méret:kép Súly: 300-400g/DB Csomagolás:1DB/sok Kérjük, vegye figyelembe, hogy a főorsó barázdák nem éles.

Fizetési elfogadjuk a Letéti. Akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba további információért, hogyan kell fizetni, illetve bármilyen kérdéssel kapcsolatban fizetés.

Szállítás nem Vagyunk felelősek kézbesíthetetlen címét. Fenntartjuk a jogot, hogy a díjat, a szállítási díjat újra visszatért elemek miatt rossz a cím. Termék által küldött 24-48 óra után a tiszta fizetési (kivéve a hétvégén & holiday). Érkezés ideje:

1. Air Mail: 15-30 nap

2. EMS: 5-10 nap Esetenként előfordulhat, hogy a késedelem miatt a helyi Ügyfél engedélye. Ha nem tétel 30 nap után, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba megoldani. Nem ajánlunk össze szállítás. Nem vagyunk felelősek vámot vagy adót az országot.

Vissza 1 Év Garancia, Ajánlatot bizalommal! Az összes elem 100% - ban Új. Az összes elem tesztelték, mielőtt központ. Tudjuk cserélni az elemet követő 30 napon belül beérkezett, ha hibás. Vissza elem kell az összes eredeti csomagolás, tartozékok jóváhagyásával Visszatérési Kód. Vevő felelős a visszatérés a szállítási költséget. Mi lesz a felelős a postaköltség a váltás. Térítjük vissza beérkezését követően hogy a visszaküldött tételt. Lehet, hogy akár 3 munkanapon belül, hogy a folyamat a visszatérés után megkapjuk a terméket.

Mások az ÖSSZES ELEM lesz tele, Anélkül, hogy a kiskereskedelmi doboz. Arra törekszünk, hogy keresni 100% - ig tökéletes "Öt Csillagos" pontszámok meg. A csillag-pontszámok nagyon fontos nekünk. Ha a tranzakció nem felelt meg az elvárásoknak. KÉRJÜK, tudassa VELÜNK, PEDIG megadja NEKÜNK A LEHETŐSÉGET, HOGY a DOLGOK, mielőtt visszajelzés.

Csomag Méret 43cm x 10cm x 10cm (16.93in x 3.94in x 3.94in)
Készülék Típus darab
Csomag Súlya 0.4kg (0.88lb.)
Anyag Fa nyéllel+acél
Modell Száma A1023

Írd meg véleményed

A nagy sebességű acél faipari szerszám,szerszámok faragott fa, Hosszúkás kör kaparó A1023 Fa Véső kereszt

A nagy sebességű acél faipari szerszám,szerszámok faragott fa, Hosszúkás kör kaparó A1023 Fa Véső kereszt

Téma: Név: Nagy sebességű acél szerszám, faipari Hosszúkás kör kaparó A1023 Anyag: W4Mo3Cr4V1HSS HRC: 57-62 Méret:kép Súly: 300-400g/DB Csomagolás:1DB/sok Kérjük, vegye figyelembe, hogy a főorsó barázdák nem éles. Fizetési elfogadjuk a Letéti. Akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba további információért, hogyan kell fizetni, illetve bármilyen kérdéssel kapcsolatban

Írd meg véleményed

Ingyenes Szállítás Rendelkezésre!

Kapcsolódó termékek